Type zwembaden

De naam ‘Sauvage’ kozen we niet toevallig. Geen enkele uitdaging is onoverkomelijk. We omarmen met plezier de meest gedurfde en wilde ideeën van onze klanten.

Onze zwembaden laten zich niet eenvoudig in één hokje plaatsen. Er zijn talloze mogelijkheden als het gaat om vorm, wandbekleding en waterbehandeling.

Een skimmerzwembad of liever infinity of een spiegelzwembad? In pvc of met tegels? Een rechthoekige vorm of liever organisch? De keuze is aan u.
bouw

skimmerzwembaden

Een skimmerzwembad maakt gebruik van een skimmer, een apparaat aan de zijkant van het zwembad om het oppervlaktewater schoon te houden. Dit is een klassiek zwembad met waterniveau onder de zwembadboord.
bouw

infinity of spiegelzwembad

Een infinity pool of spiegelzwembad creëert meteen een gevoel van luxe. Het water stroomt aan één of meerdere zijden van het zwembad over een rand en wordt opgevangen in een overloopgoot. Dit zorgt naast het knappe esthetisch effect ook voor een grote oppervlakte-afzuiging, wat onderhoud gemakkelijker maakt.
wandbekleding

arte

Uw zwembad wordt afgewerkt met een gewapende pvc-folie. Effen of met een 3D structuur van topkwaliteit voor een perfecte afwerking. Deze folie wordt perfect in de hoeken gelast, zodat we een strak effect verkrijgen. De 3D uitvoering zorgen voor een naturelle look.
wandbekleding

terra

Betonnen zwembaden, afgewerkt met keramische- of mozaïektegels. Bent u op zoek naar een bijzonder zwembad en spreekt de uitstraling van natuursteen u aan? Dan is dit assortiment precies wat u zoekt. De diversiteit qua look en formaat van keramische tegels is nagenoeg onbeperkt, waardoor de mogelijkheden eindeloos zijn.
wandbekleding

cemento

Onze Cemento-zwembaden worden vervaardigd met een speciaal cement- en harsgebonden product dat buitengewoon sterk is en bestand is tegen zowel zwembadwater als de weersomstandigheden in België. Dit biedt aanzienlijke vrijheid om te experimenteren met diverse vormen, stijlen en kleuren.

BIO-ZWEMBADEN:
ONTSMETTINGSSYSTEEM EN
TECHNISCHE INSTALLATIE

Een klassiek chloorsysteem is zeker een mogelijkheid, maar wij raden u aan om voor een chloorarm of biologisch systeem te kiezen. Een bio-zwembad minimaliseert of vermijdt het gebruik van traditionele chloor- en andere chemicaliën, wat veel beter is voor uw huid, aangenamer om in te zwemmen en bovendien milieuvriendelijker. Deze systemen werken op basis van elektrolyse, hydrolyse en UV-behandeling.

Daarnaast kan ook de filterpomp vervangen worden door een efficiënte, energiezuinige en geluidsarme filterpomp.

Wilt u graag meer info over deze systemen, of over de verschillende afwerkingsmogelijkheden en materialen? Maak een afspraak en kom vrijblijvend langs in onze showroom om uw project te bespreken.

contact