renovaties

Een zwembad dat weer straalt als nieuw, met moderne voorzieningen die niet alleen het comfort verhogen, maar ook het milieu respecteren. Kunnen we u daarmee helpen?

Kom vrijblijvend langs in onze showroom om uw project te bespreken.

wat we doen

bekleding
vernieuwen

Een renovatie kan variëren van het vervangen van een rolluik, ontsmettingssysteem of filterpomp tot een complete make-over, waarbij ook de betonnen kuip opnieuw wordt bekleed of de kunststof kuip wordt vervangen.

Na een inspectie van uw bestaande zwembad en afhankelijk van uw wensen, zullen wij een offerte voor u opstellen.

Ontsmettingssysteem en
technische installatie

We voorzien uw zwembad van een chloorarm of biologisch systeem. Een bio-zwembad minimaliseert of vermijdt het gebruik van traditionele chloor- en andere chemicaliën, wat veel beter is voor uw huid, aangenamer om in te zwemmen en bovendien milieuvriendelijker.

Daarnaast kan ook de filterpomp vervangen worden door een efficiënte, energiezuinige en geluidsarme filterpomp.

automatische
rolluiken

Automatische rolluiken zijn zowel een praktische als veilige keuze. Ze dragen bij aan de veiligheid van kinderen en huisdieren, en hebben een isolerende en verwarmende functie.

Ze kunnen zowel als inbouw- of opbouwvariant worden geïnstalleerd, afhankelijk van uw esthetische en functionele voorkeuren.

energiezuinige
verwarming

Het upgraden naar een energiezuinig verwarmingssysteem houdt uw comfort hoog, maar de kosten laag.

Een combinatie van een warmtepomp en zonnepanelen, een zonneboiler, een warmtewisselaar, ... het behoort allemaal tot de mogelijkheden. We bekijken de verschillende opties graag samen met u.

RENOVATIE MOZAÏEKZWEMBADEN

Heeft u een verouderd mozaïekzwembad waar de mozaïektegels loslaten of lekkages vertonen? In sommige gevallen kunnen kleine reparaties helpen, terwijl anderen wellicht de voorkeur geven aan een volledige vernieuwing van het mozaïek.

Bij Sauvage Zwembaden bieden we een alternatieve oplossing: we kunnen het zwembad renoveren tot een Cemento-zwembad. Op deze manier wordt er gewerkt met een waterdichte Cemento-laag bovenop het bestaande mozaïek. Dit bespaart u vele uren aan het verwijderen en opnieuw plaatsen van mozaïektegels, en u krijgt een waterdichte kuip met een zeer stijlvolle uitstraling.

BEKIJK DE RENOVATIE VAN PROJECT mariakerke

voor... en na

Benieuwd hoe wij u van dienst kunnen zijn? Maak een afspraak en kom vrijblijvend langs in onze showroom om uw renovatieproject te bespreken.

contact